+31623582748 info@elefunds.nl

Trap voor Trap door het stadion

Begeleiding fondsenwerving

Datum: oktober 2021 – heden

In oktober 2021 is Elefunds gevraagd om Spieren voor Spieren mee te helpen met het werven van donaties voor het evenement Trap voor Trap.

Met onze persoonlijke benadering worden deelnemers aan het evenement Trap voor Trap gemotiveerd om net iets verder te gaan bij het ophalen van een mooi donatiebedrag.

Trap voor Trap

Spieren voor Spieren organiseert Trap voor Trap op zaterdag 6 november in het AFAS stadion en op 21 november in het Philips stadion. Tijdens dit evenement een evenement kunnen deelnemers zelf ervaren wat een mentale en fysieke kracht het kost om stap voor stap, of beter gezegd Trap voor Trap, succes te boeken.

Wat doet de Spieren voor Spieren?

In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte. Dat is meer dan een voor de helft gevuld Philips Stadion. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend dat al hun spieren goed functioneren. De impact van een spierziekte op een kind, het gezin en de omgeving is enorm. En toch zijn het juist de kinderen die optimistisch blijven. Voor deze kinderen is het hebben van een spierziekte te vergelijken met topsport. Ze moeten mentaal ongelofelijk sterk zijn en alle kansen pakken om beter te worden. Elke dag weer.