+31623582748 info@elefunds.nl

SoloRide, trap alleen en voor een ander

‘SoloRide 2021’ by Elefunds

Totale opbrengst: € n.n.b.
Aantal deelnemers: n.n.b.
Aantal donateurs: n.n.b.
Kilometer gefietst: n.n.b.
Datum: vanaf 1 januari 2021

Begin 2021 wordt er begonnen met vaccineren tegen corona. Het doel van het vinden van een vaccin is bereikt en dat houdt in dat het einde van het coronavirus in zicht is. Alleen is het nu nog niet mogelijk om in grote groepen te fietsen. Daarom hebben we de deelnemers van de SoloRide in 2020 gevraagd voor welk goed doel zij in 2021 willen blijven doortrappen. Door de grote hoeveelheid aan reacties en verschillende goede doelen die werden genoemd, hebben wij besloten dat iedereen voor het doel van zijn of haar keuze mag gaan fietsen in 2021.

Een eenvoudig concept

Het concept van de SoloRide is simpel. Je fietst op je racefiets, mountainbike, stadsfiets en/of toerfiets zo vaak en ver als je zelf wilt. De route, die bepaal je helemaal zelf. Deelnemers melden zich eerst aan via de website van SoloRide. Er zijn geen inschrijfkosten, maar we vragen een donatie. Nadat het account is geactiveerd kan de deelnemer lid worden van Club SoloRide op Strava. Fietsritten kunnen daarna worden gedeeld, als SoloRider, op Strava en/of social media met de hashtag #soloride. Dit om anderen te inspireren en motiveren om ook mee te fietsen of te doneren.

Meefietsen

Deelnemen aan de SoloRide kan tot het moment dat het RIVM besluit om de maatregelen om alleen te sporten op te heffen. Op dat moment eindigt ook de SoloRide. Houd je wel goed aan de regels. Fiets alleen en niet samen, houd 1.5 meter afstand, beperk sociale contacten onderweg, blijf met gezondheidsklachten binnen, fiets niet op vol vermogen om je immuunsysteem niet te zwaar te belasten en volg de maatregelen van het RIVM op.

Verantwoordelijkheden Elefunds

Dit evenement is een eigen initiatief van Elefunds waarbij Anne Claire en Roderick verantwoordelijk zijn voor het concept en alle werkzaamheden die er bij komen kijken.